perjantai 6. toukokuuta 2016

DAY 25; THE LAST WORKING DAY

Torstaina mentiin aika haikein mielin töihin, sillä se oli viimoinen työpäivä Kroatiassa. Suunnitelmissa olisi siis nukkua perjantaiaamuna pitkään (ja se idea nyt vähän meni jo...) ja sitten rauhassa pakkailla kamppeita niin ettei mitään jää. Torstaina meidän mukava kuski tuli meidät 8 aikaan hakemaan ja mentiin suoraan ulos pyörimään rekkojen ja muiden härvelien pariin.

Ehdittiin loppujen lopuksi vain vähän tekemään, sillä meidät vietiin vesisateen takia jo 11 aikaan kämpille. Mentiin siitä sitten syömään ja vähän ajan päästä ajateltiin lähteä hakemaan koululta meidän näyttöpaperit.

Koululla jouduttiin hetken aikaa odottelemaan, sillä se opettaja oli jossain kokouksessa. Oli ehkä virhe ruveta juttelemaan kaikesta hauskasta, sillä ei enää opettajan tultua pystytty pidättämään naurua ja minäkin yritin kaikkea englanniksi sopertaa, josta ei kuitenkaan sen naurun lomassa tullut yhtään mitään. Nolattiin varmaan siis suomalaisten maine, mutta kyllä siitä opettajan huvittuneesta ilmeestä saattoi päätellä että kyllähän se vähän sitäkin koko tilanne nauratti.

Tänään ei siis olisi pitänyt sataa vettä, mut niinpähän tuo kuitenkin alkoi satamaan. Plääh, viimeiset päivät Kroatiassa menevät kurjassa säässä... No, ehkä joskus sitten lämpöselle kesälomalle tänne! :)

Kirjoitettu to 28.4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut & ruusut tervetulleita, risut tosin asiallisina! :)