lauantai 16. huhtikuuta 2016

BONUS: ASK ME !

Heipparallaa vaan kaikille palelijoille ja muille vilukissoille! :) Täällä on nyt tänään ja eilen ollut aika lämmintä, joten pihalla on tarennut istua ihan mukavan aikaa. Ajattelin itse asiassa ehkä illallisen jälkeen käydä vähän pihalla vielä :) Mutta nyt kuitenkin asiaan. 

Sain tässä idean äskettäin, että voisin toteuttaa tähän blogiin kysymyspostauksen. Idea oli muutaman kaverini mielestä hyvä, ja itsekin olen katselijamäärien perusteella huomannut aika moista vilskettä täällä blogin puolella. Ei kun testiin siis vaan! :)

Eli minulta saa kysyä mitä vain alaan / ammattiin / Kroatiaan / minuun ym. liittyvää, hyvän maun rajoissa tietenkin. Eli omaa maalaisjärkeä saa ja pitää käyttää, asiattomia en edes julkaise. Aikaa kysyä on su 24.4.2016 klo 12 asti (suomalaiset huomatkaa! Teillä se on klo 13:00 asti!:) ) ja saman päivän iltana tulen julkaisemaan kysymykset vastauksien keralla.

Toivoisin mahdollisimman monipuolisia ja kivoja kysymyksiä, joten hoksottimet liikkelle ja näppäimistöt sauhuamaan! :) :D

_________

You can ask me anything till Sunday 24th April, 2016 to 12pm! I will answer all questions, but I don't publish any rude comments. You can ask something about me, or my occupation, or my knowledge of Croatian etc. :)

2 kommenttia:

  1. Mikä kroatiassa on ollut parasta tähän mennessä? Entä huonointa/haasteellisinta?

    Oletko tutustunut uusiin ihmisiin työssäoppimisjakson aikana?

    Oletko ikävöinyt mitään Suomeen liittyvää ollessasi ulkomailla?

    VastaaPoista

Risut & ruusut tervetulleita, risut tosin asiallisina! :)