sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

DAY 21; LAST SUNDAY

Nyt onkin käsillä viimeinen sunnuntai Kroatiassa ja huomenna polkaistaan myös viimoinen viikko käytiin! Aika on mennyt ihan älyttömän nopeesti, vaikka lähtiessä kuukausi Kroatiassa tuntuikin ihan liian pitkältä ajalta ja 2.viikolla tuntui jopa myöskin hieman siltä, että kaksi viikkoa olisi ollut ihan riittävä. En kuitenkaan enää ole tuota mieltä, sillä mulla oli maailman paras pomo tällä viikolla, joka osasi englantia todella hyvin ja oli oikeasti innoissaan että me tultiin sinne työharjoitteluun! :) 

Välillä tuntui, että aika mateli ja mitään ei enää ollut, että missä voisi vierailla. Nyt kuitenkin oon jo käynyt tosi monessa paikassa ja vielähän sitä nähtävää olisi vaikka kuinka paljon, vaan ei aika enää riitä. Ensi viikosta ei sään puolesta ole tulossa kovinkaan hyvää, joten jää nähtäväksi, että mitä me vielä keksitään. Todennäköisesti ollaan vielä menossa katsastamaan pari paikkaa keskustan alueelta, jossa ei olla ennen vierailtu! :)

Tänään mä oon tosiaan lähinnä vaan selaillut Facebookkia ja kasannut tänne näitä postauksia valmiiksi, sekä tallennellut luonnoksiin muutamia ensi viikolla julkaistavia postauksia.

Kysymyspostaus taisi olla totaalinen floppi, sillä sain vain 1 kysyjältä (kiitos Inka!) kysymyksiä, joten vastaan näihin nyt tässä samantien :D

Mikä kroatiassa on ollut parasta tähän mennessä? Entä huonointa/haasteellisinta? - Parasta on nää ihmiset, tää ihanan lämmin kesäinen sää, meidän pomo (!!) ja työssäoppimispaikka. Voisin luetella tähän vaikka kaikki, mut sitten tätä ei kukaan jaksais lukee!

Huonointa ei ehkä oo ollu kun nää kylmät sateiset päivät. Niistä en nauti :( Haasteellisinta on joskus ollut kielimuuri, kun joku työpaikalla ei ole osannutkaan englantia eikä me puhuta hirveästi kroatiaa. Myöskin kulttuurin kannalta tietyt osat ovat olleet vähän hankalia erimielisyyksien kaltilta :)

Oletko tutustunut uusiin ihmisiin työssäoppimisjakson aikana? - Voi kyllä, olen! Ja melkein kaikki on tietenkin pitänyt lisätä myös FB-kamuiksi! :D Ja voin sanoa, että varsinkin meidän liikennevaloporukka oli aivan mahtava.

Oletko ikävöinyt mitään Suomeen liittyvää ollessasi ulkomailla? - Kyllä olen paljonkin, esimerkiksi ruokaa tuli ikävä kun sain yksi päivä lautasellisen mustekalaa eteeni... Silloin tuli mietittyä ja maisteltua, että tointaako sitä äitin makaroonilaatikkoa sittenkään haukkua "aina samaksi" ruuaksi... :DDD Muutenkin on kavereita, työkavereita, opiskelukavereita ja perhettä ihan hirvee ikävä. Että terveiset äitille, E'lle, anopille, parhaille kamuille V'lle ja R'lle sinne Suomeen vaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut & ruusut tervetulleita, risut tosin asiallisina! :)