sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

DAY 4 PART TWO; MUSEUM OF BROKEN RELATIONSHIPS

Käytiin vielä torstai-iltana opettajamme kanssa Rikkoutuneiden ihmissuhteiden museossa. En ole koskaan aiemmin tavannut mitään tämän kaltaista museota, joten sinne oli mielenkiintoista mennä. Liputkaan eivät olleet kalliit :)

Museossa oli lyhyempiä ja sitten hyvin pitkiä tarinoita ihmissuhteista, jotka joku toinen oli rikkonut ja kertoja oli säästänyt jonkinlaisen esineen muistona suhteesta. Yhdellä osastolla oli lyhyitä parisuhteita, sekä tietysti kaukosuhteita, sitten eräässä huoneessa oli äitien tuskaa kuvattuna kun he olivat menettäneet lapsensa ja yhdessä huoneessa lapsien tuskaa vanhempien tai isovanhempien menetyksen johdosta.

Minulle mieleen jäivät eri toten muutamat tarinat, jotka olivat niin surullisia lukea, että jouduin pidättämään itkua museossa! Mieleenpainuvimmassa kertomuksessa kertojan äiti oli kirjoittanut lapsilleen itsemurhakirjeensä. Tarinassa oli kirjeen sisältö käännettynä englanniksi ja vieressä kehyksissä itse kirje.



Toinen tarina kertoi kaukosuhteesta, jossa henkilöt eivät nähneet toisiaan kovinkaan usein, mutta sitten kun he näkivät niin he repivät pehmotuhatjalkaiselta yhden jalan irti per yksi nähty kerta. 


Myös eräs bassotarina jäi mieleen, jossa kertoja osti toiselle basson hyvitykseksi pilattuaan suhteen, mutta lopulta kaikki meni vain basson pallotteluun puolin sekä toisin ja niin se päätyi museoon.



Sen lisäksi oli tarina riitaantuvasta pariskunnasta, jossa nainen lopetti eron takia itkemisen kaksi vuotta myöhemmin.


Siellä museossa oli myös myynnissä eräänlainen päiväkirja, Broken Diary, joka maksoi jonkun 35 euroa. Siinä on älyttömästi näitä kertomuksia! Jos mulla on vielä viimeisellä viikolla rahaa (toivottavasti!;D) käyn hakemassa tuon itselleni matkamuistoksi.












































Vähän matkaa museosta me nähtiin tämmöinen kaide, jossa oli paljon rakkauslukkoja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut & ruusut tervetulleita, risut tosin asiallisina! :)