lauantai 16. huhtikuuta 2016

DAY 11; THE FIRST PART OF TRAFFIC LIGHTS

Torstailta mulla ei ole kuvia ollenkaan, sillä siksi päiväksi oli luvattu sadetta ja sitä me kyllä saimmekin - mojovan ukkosen keralla! :) Onneksi kerittiin juuri kämpille, ennen kuin alkoi sataa. Aamu oli muutenkin todella kylmä, takkia ei pystynyt ollenkaan ottamaan pois, muuten olisin paleltunut.

Torstaina käytiin teoriassa sitä, kuinka liikennevalot toimivat ja käytiinkin katsomassa yhden risteyksen liikennevalojenohjausyksikkö. Se perustui kameroihin, jotka ottavat auton 15-20 metrin päästä ja päättävät sitten punaisen tai vihreän valon. Sen lisäksi näimme myös toisenlaisen havaintoyksikön, jossa asfalttiin, noin 5cm syvyyteen on laitettu vaijeria kerälle. Vaijeri sitten reagoi auton metalliosiin kuin magneetti ja täten liikennevalot reagoivat. :) Tutustuimme myös muihin työntekijöihin torstaina.

Meillä oli myös vähän erikoinen tilanne torstaina, sillä minä siirsin tavarani kroatialaisten opiskelijoiden asuntoon meidän suomalaisten omasta huoneesta. Olen nyt siis pari päivää loikoillut uusissa piireissä :) Aina kaikki vaan ei mene kuten pitäisi, mutta onneksi on vaihtoehtoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut & ruusut tervetulleita, risut tosin asiallisina! :)