lauantai 16. huhtikuuta 2016

DAY 8; TRAFFIC SIGNS

Maanantaina me mentiin klo 8:an vasta, ja aluksi tutustuttiin siihen miten liikennemerkit tehdään. Päästiin katsomaan merkkien luomista tietokoneella, jonka jälkeen ne tulostettiin ja siirrettiin oikean kokoiselle metallipalalle. Ja tadaa, siinä teille uusi, ja ehta liikennemerkki! Vaikein osuus on se tietokoneella muokkaaminen. Ja tietenkin merkkien taakse tulee tarra, joka osoittaa, että merkki on oikea ja virallinen.

Tämän jälkeen käytiin "puutehtaassa", jossa tehdään sulkupuomit ja eräänlaiset sabluunat vaikkapa invapaikkojen maalaamiseen. 

Tutustumiskierroksen jälkeen lähdettiin tien päälle, katsomaan erästä suurta tien paikkaustyötä. Asfaltti oli yhdeltä Zagrebiin johtavasta päätiestä romahtanut ja sitä korjattiin kiireaikataululla. Käytiin vielä tuon jälkeen ajamassa ikimuistoinen ja hauska "vuoristoralli" yhden firman pomon kanssa :D Enkä tarkoita rallilla sitä, että ajettiin rinteeltä alas, vaan ihan vaan nopeampaa ajoa kuin mummojen köröttelyä :) Päivämme päättyi tämän jälkeen ja minä kävin Konzumissa shoppailemassa itselleni kaikkea tarpeellista kämpille, muun muassa sisätossut, kertakäyttöastioita ja ruokaa :)





Inva "sabluuna"



Jo tiellä olleiden liikennemerkkien varasto :)






Työmaa-alue, joka on tehtävä parissa päivässä valmiiksi. Vilkkaasti liikennöity tie siis.









Pieniä tukkeja... :D


Muutaman vuoden takaisen myrskyn tuhoja on edelleen nähtävillä vuoren rinteillä.



Kahvilla vuoren huipulla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut & ruusut tervetulleita, risut tosin asiallisina! :)