lauantai 9. huhtikuuta 2016

DAY 2; UCKA THE TUNNEL AND RIJEKA'S HARBOUR

Tiistai-aamuna lähdettiin kahden bussin voimin menemään Rijekaa kohti. Pysähdyttiin jossain kohdin (en muista paikan nimeä taaskaan :D) eräässä tunnelin valvontakeskuksessa, sillä matkalla kohti Rijekaa oli niin monia eri tunneleita että menimme laskuissa sekaisin jossain vaiheessa! Esittelykierros oli valitettavasti kroatiaksi, mutta muut oppilaat kääntivät sitä meille englanniksi. 

Seuraavaksi matkasimme kohti Uckaa, yli 5 kilometriä pitkää tunnelia. Kävimme myös tämän tunnelin valvontakeskuksessa ja se oli paljon mielenkiintoisempi, vaikkakin kroatiaksi mutta yritin suomentaa esittelyä sanakirjan avulla niin nopeasti kuin pystyin. Näimme myös erikoisen ajokin, eräänlaisen hätäpelastusajokin jossa oli moottorit molemmissa päissä joten se kulki molempiin suuntiin! :D

Vähän myöhemmin kävimme Rijekan satamassa, jossa jälleen kerran, esittely oli kroatiaksi mutta se ei haitannut yhtään, sillä katseltavaa oli niin paljon että se olisi mennyt muutenkin ohi! Saimme käveleksiä laiturilla ehkä noin vartin verran, jonka jälkeen meille jäi puol tuntia omaa aikaa kaupungilla. 

Zagrebissa olimme takaisin joskus puolen 7 aikaan illalla, joten emme jaksaneet enää lähteä mihinkään pienen kaupunkikierroksen jälkeen vaan menimme suht aikaisin nukkumaan höpöteltyämme paikallisen nuorison kanssa.










Joku muu tunneli :)


















Tietullissa
















Uckan tunneli





Se erikoinen ajokki joka kulki molempiin suuntiin :D



Uckan tunnelista










Rijekasta :)

































Todella kirkasta vettä















Zagrebissa puistossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut & ruusut tervetulleita, risut tosin asiallisina! :)