torstai 28. huhtikuuta 2016

DAY 22; RAKITJE

Maanantaina me mentiin taas uuteen työyksikköön. Tää paikka oli Zagrebista länteen n. 25-30km, joten meidät tultiin aamu 8 hakemaan tästä asuntolalta ja vietiin sinne työpaikalle. 

Ekana päivänä me tutustuttiin asfaltin tekoon (jos se on f eikä v :D) ja käytiinkin kiertämässä yksi kokonainen tehdas läpi. Käytiin vaihe vaiheelta läpi se prosessi, ja nyt mä vihdoinkin ymmärrän että miks voi olla myös huonoa asfalttia! :D Meinaan muistan kun jokunen vuos sitten meidän entisen kodin läheisyyteen tehtiin uusi asfalttitie ja mun kengät jäi siihen kiinni vaikka se oli ollu siinä varmaan jo 1-2 viikkoa.. :D Siinä sitten ilmeisesti olikin liikaa bitumia ja sitä seosta oli sekoitettu liian kauan niin siitä oli tullu semmosta purkkamaista, venyy ja paukkuu muttei tartu kohteeseen... :DD Haha!

Esittelykierroksen jälkeen käytiin vähän kävelemässä lähiympäristössä, jossa oli pieni mutta niin söpö järvi. Työntekijät kertovat, että sieltä nostetaan aika isoa kalaa, enkä kyllä tuota uskonut ennen kun nähtiin siinä rannalla semmoinen haiseva kuollut kala, oli ilmeisesti veden laskettua jäänyt siihen kitumaan. Hyi!

Käytiin työpäivän jälkeen vähän shoppailemassa, mutta mukaan ei tarttunut mitään. Ihan hyvä vaan, mahtuupahan tuo laukku sitten joten kuten edes kiinni! :D


Säätövivut asfaltin valmistukseen :)








Tehtaan sisältä





Tasanteelta, ylhäältä katsottuna työpaikkaa :)










Kävelylenkiltä ja järvi :)








Toinen järvi :)


Se haiseva kala :s


Muutama pulu keskustassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut & ruusut tervetulleita, risut tosin asiallisina! :)